Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava



Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava va avea loc miercuri 27 septembrie, ora 12, la Sala “Ștefan cel Mare”, din Palatul Administrativ.

În cadrul acesteia, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență -ISU, general de brigadă Ioan Burlui, va prezenta Concepția Națională de Răspuns Post Seism, din 21 august 2017, și Raportul de Evaluare a Exercițiului Național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă PROCIV 2017. De asemenea, general Ioan Burlui va prezenta și va supune aprobării Planul de acțiune de răspuns post seism, al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, precum și Planul de măsuri privind sistemul de înștiințare, avertizare-alarmare la nivelul județului, al CJSU.

Șefii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, general Ioan Burlui, Secției Drumuri Naționale Suceava –Romeo Caciuc-, Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc – Liliana Dranca - și directorul general al Direcției Județene Drumuri și Poduri Suceava, Radu Avădănei, vor prezenta și propune spre aprobare Planul de măsuri al CJSU Suceava, pentru sezonul de iarnă 2017-2018.

Totodată, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi, va vorbi despre modul de soluționare a deficiențelor constatate, la confluența râurilor Bistrița și Dorna, în iarna 2016-2017.

Biroul de presă al Instituției Prefectului-Județul Suceava
Mai nouă Mai veche