Suceava: Șofer beat, cu permisul anulat, implicat într-o tamponare pe strada Iacob Zadik

La 30.08.2017, ora 20.46, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe strada Iacob Zadik din localitate a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat cele două autovehicule implicate în tamponare și un bărbat de 41 de ani, din comuna Bălăceana, conducătorul autovehiculului vinovat de producerea evenimentului rutier.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supusă testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, în prezenta personalului medical, a refuzat și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul a sustras din locuinţa comună cheile autoturismului proprietatea soţiei sale, după care a condus vehiculul pe strada Iacob Zadik, din municipiul Suceava.
Totodată, în urma interogării bazelor de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche