Suceava: Un recidivist a fost prins furând alimente dintr-un magazin din cartierul George Enescu



La data de data de 26.09.2017, ora 18.33, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un bărbat necunoscut a fost depistat de angajații unui magazin situat pe B-dul George Enescu, din localitate, după ce a sustras diverse bunuri pe care, nu le-a achitat.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului, l-au identificat pe autor ca fiind un bărbat de 40 de ani, din județul Galaţi, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse alimentare în valoare de circa 148 lei, fiind reținut de o angajată la ieşirea din magazin.
Prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.
Ulterior, în urma interogării bazelor de date și a comunicării cu I.P.J. Galaţi, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 40 de ani, recidivist, cu un rest de pedeapsă de 469 de zile, posedă mandat de executare a pedepsei închisorii emis la 22.09.2017, de Judecătoria Onești, județul Bacău prin care, a fost condamnat la 1 an închisoare și restul de pedeapsă, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.
Cel în cauză a fost preluat de o escortă din cadrul I.P.J. Suceava și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.
Mai nouă Mai veche