Doi bărbați care au tâlhărit un bătrân din Volovăț, arestați pentru 30 de zileTimp de două zile poliţiştii judiciarişti au desfăşurat fără încetare activităţi investigative complexe pentru identificarea şi reţinerea a două persoane care au sustras prin folosirea de ameninţări şi acte de violenţă o sumă de bani din casa unui bărbat din localitatea Volovăţ.

La data de 13.10.2017, ora 02.24, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, după ce l-au agresat, persoane necunoscute i-au sustras din locuință unui bătrân de 85 de ani, din comuna Volovăț, o sumă de bani.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 13.10.2017, în jurul orei 01.00, în timp ce victima dormea singură într-o cameră a locuinței sale, două persoane necunoscute, au pătruns interior și prin amenințări și acte de violență, l-au determinat pe bătrân să le spună unde păstrează banii, ocazie cu care, au sustras suma de 2.000 lei, după care au plecat.
În urma activităților operative întreprinse de polițiștii Serviciului Investigații Criminale și ai Biroului Investigații Criminale Rădăuți, persoane le bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi localizate pe raza municipiului Rădăuți.
Astfel, o echipă de poliţişti a interceptat, legitimat şi reţinut pentru audieri pe un bărbat de 36 de ani din orașul Vicovu de Sus și pe un localnic de 27 de ani.
În baza materialului probator administrat în cauză, s-a dispus cercetarea celor doi suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată” și reținerea lor pentru 24 de ore.
Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, iar la 14.10.2017 au fost prezentați Judecătoriei Rădăuți, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.