Un tânăr care s-a dat drept angajat E.ON a furat bani din casa unei femei de 68 de ani, din Suceava



Poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui tânăr de 29 de ani din municipiul Bucureşti, care în luna iunie 2017 a pătruns în locuinţa unei femei de 68 de ani din municipiul Suceava sub pretextul că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale şi energiei electrice, sustrăgând o sumă de bani.

În urma unor activităţi investigative complexe poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului, stabilind că acesta se află pe raza municipiului Bucureşti.

O echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor judiciarişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 16 Bucureşti, l-au localizat pe barbatul în cauză pe raza municipiului Bucureşti, acesta fiind preluat în custodie şi audiat.

După prezentarea materialului probator, bărbatul a recunoscut furtul comis, întreaga sumă fiind recuperată şi predată părţii vătămate.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin.1 Cod penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
Mai nouă Mai veche