Câmpulung Moldovenesc: Hoț care a furat câteva scule electrice dintr-o magazie, reținut în arestul IPJ Suceava


La data de 22.11.2017 s-au continuat cercetările privind furtul comis de persoane necunoscute dintr-o anexă a locuinței unei femei de 89 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din noaptea de 29/30.10.2017, de unde s-a sustras un motofierestrău electric, un flex, o bormaşină şi o trusă de burghie.
În urma probatoriului administrat în cauza penală, s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat de 34 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc. Față de acesta s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale în calitate de suspect, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
S-a solicitat Judecătoriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, încuviințarea efectuării de percheziții domiciliare în două locații. Prin mandatele de percheziție domiciliară din data de de 21.11.2017 s-a aprobat percheziția domiciliară la locuința suspectului și a bunicii acestuia.
La 22.11.2017 s-au pus în aplicare cele 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate din cele două locaţii două motofierăstraie şi alte scule a căror provenineţă nu a putut fi justificată.
Față de suspect s-a dispus măsura reținerii cu durata de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche