FOTO Cinci copii secerați de o mașină scăpată de sub control, în stația de autobuz din Liteni - Moara

Un autoturism a acroșat cinci copii care așteptau într-o stație de autobuz, în centrul localității Liteni, miercuri, în jurul orei 12.20.

S-au deplasat la fața locului o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar în sprijin a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Din fericire, cei cinci minori cu vârste între 12 și 15 ani (trei de 12, unul de 14 şi ultimul de 15 ani), deși au suferit traumatisme, toți erau în stare stabilă și cooperanți.

După ce au fost monitorizați din punct de vedere medical, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, pentru investigații suplimentare.

IPJ Suceava:
„La data de 21.11.2017, ora 12.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, în interiorul comunei Moara, un localnic de 37 de ani, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, angajat în depăşirea sa.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a fost proiectat pe trotuarul din partea dreapta al sensului său de mers, unde, a acroşat un grup de cinci copii minori, care aşteptau un microbuz pentru a se deplasa la şcoală.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor 5 minori cu vârste între 11 şi 15 ani, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”.

Foto: ISU Suceava

Cinci copii loviți de o mașină în stația de autobuz din satul Liteni, comuna Moara. Foto: Oana Șlemco
Mai nouă Mai veche