FOTO Polițiștii au împărțit fluturași cu sfaturi preventive, în localitățile de pe raza Secției 8 de Poliției Rurală Adâncata



În perioada 23.-24.11.2017, Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata, a organizat o acțiune pe raza de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicit, asigurarea climatului de ordine publică și pentru creşterea gradului de siguranță rutieră.

Au fost verificate 17 societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și producători agricoli.
Au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.170 lei.
Au fost controlate 82 de autovehicule și au fost legitimate peste 100 de persoane.
Au fost testaţi cu aparatul etilotest 28 de conducători auto.



Exemple:
  • La 24.11.2017, doi bărbați, unul din județul Botoșani și celălalt din comuna Hănţeşti, au fost depistați de polițiști în timp ce desfășurau acte de comerț în două magazine din comuna Hănţeşti, fără a avea afișate prețurile pentru mai multe categorii de produse, iar cele două societăți comerciale nu erau prevăzute cu sistem de supraveghere video sau sistem de alarmare.
  • La data de 23.11.2017, ora 07.10, un bărbat din comuna Hănţeşti, a fost depistat de polițiști pe DN 29A, în comuna Adâncata, în timp ce efectua o depăşire neregulamentară cu autoturismul în zona de acţiune a indicatorului ,,Depăşirea interzisă”, încălcând totodată și marcajul longitudinal continuu.
  • La data de 24.11.2017, ora 10.00, o femeie din comuna Hănţeşti, a fost depistată de polițiști în timp ce comercializa țigări la un magazin din localitate, fără a deţine acte de provenienţă.

Mai nouă Mai veche