Incompatibilitate: Anca Gabriela Matei, consilier juridic la Primăria Sadova


Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul funcționarului public MATEI ANCA GABRIELA, consilier juridic în cadrul Primãriei Comunei Sadova, județul Suceava.

În perioada 01 mai 2008 – 13 noiembrie 2014, Matei Anca Gabriela a exercitat simultan atât funcția publicã de consilier juridic în cadrul Primãriei comunei Sadova, județul Suceava, cât și pe cea de consilier juridic (profesie liberalã) în cadrul Matei Anca Gabriela Consilier Juridic (încheind în aceastã calitate și contracte de asistențã juridicã cu Primãriile Moldovița, Vatra Moldoviței, Pojorîta și Frumosu), încãlcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) ), teza II din Legea nr. 161/2003.

Persoanea evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.

AGENȚIA NAȚIONALÃ DE INTEGRITATE
Mai nouă Mai veche