Preutești: Un tânăr din Arghira s-a izbit cu mașina într-un parapete, apoi s-a dus acasă și s-a apucat de băut

La 17.11.2017 ora 21.41, Secția 12 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza satului Arghira din comuna Preutești a avut loc un eveniment rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat pe DJ 208, din comuna Preutești, un autoturism care prezenta mai multe avarii, însă, fără conducătorul auto.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de un localnic de 29 de ani, ce a fost identificat la domiciliu.
Cu ocazia audierilor, bărbatul a recunoscut faptul că, el a condus autoturismul pe raza comunei, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în parapetele drumului județean avariindu-și mașina, după care, de supărare, a consumat băuturi alcoolice.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.