UPDATE Zborul Suceava-Londra de vineri a fost anulat din cauza ceții


Zborul Wizz Air Suceava-Londra programat pentru vineri la amiază este amânat de mai multe ore din cauza ceții. Pasagerilor nu li se spune nimic cu privire la ce se va întâmpla în continuare.

„De o oră ne țin în așteptare și nu ne anunță nimic încă. Stăm la rând mai bine de 60 de oameni și la ghișeu este doar o persoană”, ne-a declarat un pasager.

UPDATE: „Zborul Wizz Air W6 3606 de la Londra Luton spre Suceava, din 24 noiembrie, a fost redirecţionat către Iaşi din cauza ceţii dense de la aeroportul de destinaţie. Pasagerilor li s-au oferit transport între cele două aeroporturi. Cum condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit zborul Wizz Air W6 3605 de la Suceava la Londra Luton a fost anulat. În conformitate cu reglementările în vigoare, pasagerilor acestui zbor li s-a oferit rambursare completă sau posibilitatea rezervării gratuite pe zboruri alternative. Deși condițiile meteorologice sunt în afara controlului companiei, Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru eventualele neplăceri cauzate. Siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritatea numărul unu a Wizz Air”, a transmis compania Wizz Air abia după câteva ore. 
Mai nouă Mai veche