Agresorul polițistului Dan Ciprian Sfichi anchetat pentru tentativă la infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava efectuează cercetări “in rem” pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că la data de 05.12.2017, ora 06:00 lucrători din cadrul BCCO Suceava sprijiniți de lucrători din cadrul SAS, I.P.J. Suceava, au descins la un imobil din Municipiul Rădăuți pentru efectuarea unei percheziții domiciliare într-un dosar ce îl viza pe H.A.

La ora 06:30 Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost sesizat despre faptul că în momentul pătrunderii efective în locuința nu era nici o sursă de lumină, iar lucrătorul SAS Suceava S.D.C., aflat în dreptul ușii de acces, a fost lovit cu o sabie ascuțită în zona capului de către H.A. și a căzut la pământ.

Lucrătorii prezenți la fața locului l-au imobilizat pe suspect, iar polițistul a fost transportat de către lucrătorii Ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți.

Cercetările sunt efectuate la fața locului de o echipă complexă formată dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC.

PRIM PROCUROR,
Lucian Stănescu







Mai nouă Mai veche