Captură record în Ajunul Crăciunului: 2 kg de cannabis confiscate de la un traficant de droguri din Volovăț. Suspectul, arestat pentru 30 de zile


Lovitură pentru traficanții de droguri din zona Rădăuți, chiar în Ajunul Crăciunului. Sâmbătă seară, un traficant de droguri din Volovăț a fost prins în flagrant la Gălănești în timp ce avea în mașină mai bine de un kilogram de cannabis. Ulterior, locuința suspectului a fost percheziționată, fiind găsite sume mari de bani în lei și valută și o altă cantitate de peste un kilogram de cannabis.

Duminică, judecătorii Tribunalului Suceava au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului Constantin Teodorescu, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Volovăț.

„Admite propunerea DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava. În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală rap. la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală şi la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Teodorescu Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în modalitățile deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de risc, fără drept, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.12.2017 până la 22.01.2018, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Teodorescu Constantin”, se arată în decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, publicată pe portalul instanțelor judecătorești.
Mai nouă Mai veche