Târg de Crăciun în scop caritabil, la Biroul FrancezBiroul Francez vă invită miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 18:00, la activitatea Marché de Noël, ediția a III-a. Elevii Colegiului Național de Informatică Spiru Haret, clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 1, Suceava, elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, cei ai Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza‟, coordonați de prof. dr. Aura Mihoc, prof. Anca Căldăruș, pr. prof. dr. Cristian Mihoc, prof. Mihaela Șerban, prof. Loredana Gașpar, prof. Nastia Ungurean și prof. Bianca Gvinda, vor organiza un Târg de Crăciun în scop caritabil.

Ei vor oferi invitaților recitaluri de colinde în limba franceză, o expoziție de obiecte confecționate manual, create în spiritul sărbătorilor de iarnă, felicitări, globuri, îngerași în tehnica quilling-ului, ornamente din materiale reciclabile (hârtie, lemn, material plastic), precum și produse de patiserie.

Activitatea are o importantă componentă socială, adresându-se copiilor din medii defavorizate, pentru a le facilita accesul la activități culturale.

Târgul de Crăciun va fi cu vânzare, iar obiectele confecționate de elevii școlilor menționate vor putea fi cumpărate. Banii obținuți din vânzarea acestora vor fi donați în scop caritabil copiilor Centrului de Zi Sf. Vineri, Suceava.

Intrarea este liberă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.