Zamostea: Un individ beat la volan s-a izbit cu mașina într-un cap de pod


La data de 14.12.2017, în jurul orei 23.10, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC 36L, din comuna Zamostea, pe o porțiune de drum în rampă accentuată, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit frontal un cap de podeț.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 50 de ani, tot din municipiul Rădăuți, pasager în autoturism.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 33 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural
Mai nouă Mai veche