Copil de doi ani dispărut din fața porții, căutat cu un elicopter MAI, câini de urmă și peste o sută de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari

Poliţia desfăşoară la această oră activităţi complexe de căutare a minorului FARCAŞ SAMUEL DAVID în vârstă de 2 ani şi 4 luni, care a dispărut în seara de 05.01.2018 din zona domiciulului său de pe raza oraşului Vicovu de Sus, cătunul Bahna.

Semnalmente: înălțime aprox. 65 cm, părul negru, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului.

La activităţile de căutare participă cca. 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari).

Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. SUCEAVA

Niciun comentariu

Un produs Blogger.