Burdujeni: Doi tineri prinși în flagrant în timp ce încercau să fure bunuri dintr-o mașină


În perioada 10.03.-11.03.2018, Serviciul Ordine Publică, Serviciul Investigații Criminale și Poliția Municipiului Suceava au organizat o acţiune în sistem integrat în zona urbană a municipiului reședință de județ, având ca principale obiective creșterea gradului de siguranță și protecție pentru cetățeni prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranța stradală și siguranța rutieră, la care au fost cooptate și forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și Poliția Locală.

Au fost controlate 42 baruri, cluburi și săli de jocuri, fiind legitimate 325 persoane şi verificaţi 13 agenți de pază. S-a constatat o infracţiune şi au fost aplicate 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.650 lei, din care 31 la Legea nr.61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Exemplu:
  • La 10.03.2018, în jurul orei 19.30, pe timpul executări serviciului, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a identificat doi tineri care trăgeau de portiera unui autoturism parcat pe str. Calea Burdujeni din municipiul Suceava și care, la vederea echipajului de poliție, au plecat în grabă spre strada Tineretului, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea lor, aceștia fiind identificați ca fiind doi localnici de 18 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.
Mai nouă Mai veche