FOTO VIDEO Accident groaznic la Câmpulung Moldovenesc! Un italian a murit după s-a izbit cu mașina într-un stâlp din beton



Accident rutier grav, luni dimineață, în jurul orei 8.30, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Pe un tronson de drum drept, un cetățean italian de 70 de ani a pierdut în mod inexplicabil controlul volanului și s-a izbit violent într-un stâlp din beton.

În mașină se mai afla o femeie de 65 de ani care a fost evacuată de martori. Șoferul a rămas încarcerat și a fost extras de pompierii militari. Cele două persoane au fost transportate la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. La scurt timp, medicii de la spital au pronunțat decesul bărbatului.

Din primele informații se pare că bărbatul ar fi pierdut controlul mașinii din cauza unor probleme medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului rutier.

IPJ Suceava: „La data de 30.04.2018, în jurul orei 08.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, pe un sector de drum în linie dreaptă, un bărbat de 70 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton al rețelei electrice amplasat pe marginea drumului.
În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unei femei de 65 de ani, pasageră în autoturism.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, la scurt timp, bărbatul de 70 de ani a decedat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”














































Foto: Yulmis Foto
Mai nouă Mai veche