FOTO VIDEO Incendiu la Pojorâta! Gospodărie distrusă de flăcări izbucnite de la un coș de fumIncendiu în localitatea Pojorâta
25.04.2018, ora anunțării la 112 - 22:33

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojorâta, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Pojorâta.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul și etajul casei de locuit, existând pericolul de propagare a flăcărilor la parterul construcției și la anexele gospodărești.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:40.

Au ars acoperișul și etajul casei de locuit pe aproximativ 120 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, fațada clădirii din PVC și bunuri din interiorul locuinței (obiecte de mobilier, aparate electronice și electrocasnice, materiale textile, acte contabile, documente personale și de proprietate și altele). S-au degradat învelitoarea din tablă, instalațiile electrice și de încălzire și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat parterul casei și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.Mai nouă Mai veche