VIDEO Acțiune de împădurire la Ocolul Silvic Pătrăuți

Silvicultorii suceveni și 35 de elevi ai Școlii nr. 4 din Suceava au plantat peste o mie de puieți forestieri pe un teren administrat de Ocolul Silvic Pătrăuți. Acțiunea de împădurire a fost organizată de Direcția Silvică Suceava.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează prin Direcția Silvică Suceava peste 270 de mii de hectare păduri de stat.

În campania de împăduriri de primăvară, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva va planta peste 24 de milioane de puieți forestieri în pădurile de stat administrate.

În cele două campanii de împăduriri, din primăvară și toamnă, Romsilva va regenera 12.881 de hectare, cu o investiție de 167,4 milioane de lei.

Anul trecut, Romsilva a plantat peste 35 de milioane de puieți forestieri în pădurile de stat administrate, cu o investiție de aproape 180 de milioane de lei. În ultimii 27 de ani, Romsilva a regenerat peste 540.000 de hectare de pădure.

De asemenea, Romsilva oferă anual, gratuit, 1 milion de puieți forestieri voluntarilor care se implică în acțiuni de împăduriri.

Mai nouă Mai veche