FOTO Accident mortal la Pătrăuți! Trei mașini au fost implicate. O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs duminică la amiază, în jurul orei 14.10, pe DN2/E85, în localitatea Pătrăuți din județul Suceava. În accident au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au fost rănite, dintre care una este inconștientă, a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompierii militari.

Accidentul a fost provocat de un șofer care a intrat într-o depășire imprudentă, pe ploaie, în condiții de carosabil umed și vizibilitate scăzută.

Actualizare 15.20: După manevrele de resuscitare, victima inconștientă, o femeie de 82 de ani, a fost declarată decedată. Celelalte două persoane au fost transportate la spital.

Actualizare:
Conform IPJ Suceava: „La 13.05.2018, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Pătrăuți, un bărbat de 64 de ani din judeţul Iaşi, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Rădăuți, iar la revenirea pe bandă de mers, a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l pe contrasens într-un alt autoturism condus de un bărbat de 30 de ani tot din municipiul Rădăuți, cele trei vehicule implicate părăsind partea carosabilă.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 83 de ani, decesul unei femei de 80 de ani din municipiul Rădăuți şi rănirea unui bărbat de 55 de ani, din comuna Dornești, pasageri în autoturismul condus de acesta.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”















Foto: Ciprian Simota, Alexandra Ionela, Ancuta Bodnari, Darius Galan
Mai nouă Mai veche