FOTO VIDEO Contrabandiști de țigări suprinși în flagrant la Lupcina

În ziua de 2 mai 2017, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase, îndreptându-se spre două autoturisme, cu intenția de a le încărca în acestea.

În momentul în care persoanele au observat echipajul poliției de frontieră, au abandonat baxurile, s-au urcat în autoturisme şi au demarat în trombă spre localitatea Lupcina, judeţul Suceava.



Imediat, polițiștii de frontieră au informat autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și verificare a zonei.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit nouă colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 14.980 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Siret au descoperit abandonate în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Muşeniţa, jud. Suceava, mai multe colete voluminoase care conțineau țigări provenite din contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 6.000 pachete țigări, marca Compliment, de proveniență ucraineană.

În continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.











Mai nouă Mai veche