FOTO VIDEO Incendiu la o vilă din Burdujeni. Focul a izbucnit de la un scurt-circuit

Incendiu în municipiul Suceava
22.05.2018, ora anunțării la 112 - 15:28

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Suceava, pe strada Octavian Goga.
La sosirea echipajelor, ardea garajul casei de locuit, parte integrată din parterul locuinței (P+1+M), flăcările fiind propagate la acoperiș, cu pericolul de propagare la întreaga construcție și la proprietatea învecinată. Dezvoltarea rapidă a flăcărilor a fost favorizată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în garaj (printre care, mai multe tuburi de spray).
Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.
Au ars: garajul, pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați, cu bunuri din interior, acoperișul casei, în proporție de 60%, izolația din vată minerală a acestuia, izolația din polistiren de pe fațada casei pe aproximativ 80 de metri pătrați și bunuri diverse depozitate în pod. S-au degradat tencuiala etajului, izolația exterioară a casei, planșeul mansardei, echipamente electrice și electrocasnice, bunuri de uz casnic, tâmplărie din PVC și altele.
Incendiul a izbucnit din interiorul garajului, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, precum și proprietatea învecinată.






















































Mai nouă Mai veche