Preutești: Un băietan fără permis a dat cu motocicleta peste un copil. Este acum cercetat penal pentru trei infracțiuni


La 01.06.2018, ora 18.50, în timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe DC 9A, din comuna Preutești, un localnic de 16 ani a surprins și accidentat pe un minor de 12 ani din aceeași localitate, care se afla pe limita din dreapta a carosabilului având în vedere direcția de deplasare a motocicletei, după care a mutat vehiculul de la fața locului, până în curtea unui imobil din zonă.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.