VIDEO Prima declarație a lui Selim Benachour după sosirea la Foresta Suceava. Va juca sau nu în meciuri oficiale?

Noul antrenor al Forestei Suceava, Seli Benachour, a făcut prima declarație de când a preluat conducerea tehnică a galben-verzilor.

Sâmbătă seară, după ce a evoluat un sfert de oră în partida amicală cu Ayan Verești, Selim Benachour a afirmat că i-a fost destul de greu pentru că nu mai jucat de un an.

Întrebat dacă va juca și în meciuri oficiale, Selim Benachour a răspuns negativ. Fostul internațional tunisian a spus că dacă ar juca nu s-ar putea concentra suficient de mult pe partea deciziilor pe care trebuie să le ia ca antrenor.



Selim Benachour a intrat pe teren, sâmbătă seară, în ultimul sfert de oră al partidei amicale Foresta Suceava - Ayan Verești, la 6-0 pentru gazde. Meciul s-a terminat 8-0.

Au marcat Claudiu Aioanei, Lionel Samba, Ionuț Artene, Robert Grumezescu și Teodor Lungu (4).



Benachour a bifat în cariera de fotbalist 44 de prezențe pentru echipa națională a Tunisiei, reușind să marcheze două goluri.

La echipe de club a evoluat pentru FC Paris Saint-Germain, FC Martigues, ES Troyes AC, Vitória Guimarães SC, Rubin Kazan, Al-Qadisiya, Málaga CF, CS Marítimo, APOEL Nicosia și Mumbai City FC.

S-a retras din activitate de fotbalist în vara anului 2017, de la FC Martigues.

A câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2004, Cupa Franței în sezonul 2003/2004 și a fost de două ori campion al Ciprului, cu APOEL Nicosia, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014.
Mai nouă Mai veche