Bărbat care încărca țigări într-o mașină de teren, surprins în flagrant la Costileva de Sus

Joi, 27 septembrie 2017, în jurul orei 12.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, în apropierea frontierei de stat, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Costileva de Sus, o persoană care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea bărbatului, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acesta a abandonat coletele şi autoturismul și a fugit în zona împădurită din apropiere.

Deoarece persoana în cauză nu s-a supus somațiilor legale prin voce, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată aceasta nu s-a oprit şi a profitat de terenul greu accesibil şi împădurit pentru a nu fi prins.

Din primele verificări, în mașina abandonată au fost descoperite mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care autoturismul a fost dus la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.450 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 88.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.Niciun comentariu

Un produs Blogger.