Contrabandiști de țigări suprinși în flagrant la Frătăuții Noi

În data de 27 septembrie 2018, la nivelul S.P.F. Vicovu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 19.45, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Frătăuții Noi, județul Suceava, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase spre interiorul țării.
Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.
În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 13.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 158.000 de lei.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Mai nouă Mai veche