Buletin de presă, 9 septembrie 2018 - IPJ Suceava

Peste 100 de şoferi testaţi cu aparatul etilotest în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool


În noaptea de 08/09.09.2018, Serviciul Rutier - IPJ Suceava a organizat o acțiune punctuală pentru combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 128 de conducători auto.
Au fost constatate 2 infracţiuni, ambele alcoolemii şi au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 1.885 lei.
A fost reţinut un permis de conducere pentru alcool şi a fost ridicat un certificat de înmatriculare.

Exemple:

  • La 08.09.2018, în jurul orei 20.40, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DJ 209D, din comuna Stroieşti, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Moara. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. Totodată, pentru faptul că, nu avea asigurarea RCA valabilă, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-au reţinut certificatul de înmatriculare și plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului.
  • La 08.09.2018, în jurul orei 22.08, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Ilişeşti, autoturismul condus de un localnic de 52 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Şofer reţinut de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier


La data de 07.09.2018, în jurul orei 16.00, în timp ce acționa pe DJ 176C, din comuna Brodina, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, ocazie cu care, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă, după care a coborât de la volan și a fugit, fiind urmărit, somat și imobilizat de polițiști.
Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 34 de ani, din comuna Brodina.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier, iar prin sentința penală din 14.04.2017, rămasă definitivă la 09.05.2017 prin neapelare, i s-a suspendat executarea pedepsei sub supraveghere de 2 ani și 8 luni, cu termen de încercare 4 ani.
Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării identificat şi reţinut de poliţişti


La data de 07.09.2018, în urma investigaţiilor efectuate în cauza privind tâlhărie calificată comisă la 04.09.2018, în jurul orei 05.10, de o persoană necunoscută în dauna unui taximetrist de 47 de ani, din municipiul Suceava, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Pătrăuți.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 04.09.2018, în jurul orei 05.10, agresorul a fost transportat cu autoturismul taxi până pe raza localităţii Pătrăuţi, unde, prin întrebuinţarea de acte de violenţe şi ameninţări, l-a deposedat pe conducătorul auto de un telefon mobil şi o staţie de emisie recepţie, după care a fugit de la faţa locului.
Cu ocazia audierilor, suspectul a recunoscut comiterea faptei, bunurile sustrase, în valoare de circa 1.500 lei, fiind recuperate.
În cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului de 25 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar la 08.09.2018, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În baza mandatului, inculpatul a fost reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Material lemnos confiscat şi o autoutilitară indisponibilizată în urma unui control în trafic


La daat de 07.09.2018, în jurul orei 21.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DJ 176C, din comuna Brodina, autoutilitara condusă de un localnic de 29 de ani, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, în urma inventarierii stabilindu-se faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 13,13 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare de 2.153 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Brodina, iar autoutilitara fost indisponibilizată.

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti


La 07.09.2018, ora 08.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mărăşeşti din municipiul Suceava, la pătrunderea în intersecţia cu sens giratoriu cu str. Zamca, o localnică de 35 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 27 de ani, din comuna Bosanci, care se deplasa regulamentar pe bicicletă în interiorul sensului giratoriu, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 07.09.2018, ora 10.54, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 24 de ani, din comuna Crucea, a efectuat manevra de mers înapoi în intersecția cu strada Petreni, iar din neatenție, a acroșat o localnică de 80 de ani, angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.
În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 07.09.2018, ora 12.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, la intersecția cu DN 2, în comuna Fântâna Mare, un bărbat de 63 de ani, din județul Timiș, nu a respectat semnificația indicatorului ,,STOP” și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 49 ani, din județul Neamț, care circula pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 63 de ani și vătămarea ușoară a unei femei de 62 de ani, din județul Timiș, pasageră în autoturismul condus de acesta. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 07.09.2018, ora 08.30, după ce a descărcat marfa la sediul unei societăți comerciale din comuna Sucevița, un bărbat de 48 de ani, din comuna Stulpicani, s-a urcat la volanul autoutilitarei cu semiremorcă și a pornit motorul, după care, a coborât și a intrat în sediul firmei, fără să acționeze frâna sau să oprească funcţionarea motorului, ocazie cu care, ansamblul auto s-a pus în mișcare.
În aceste condiții, conducătorul auto a alergat spre autoutilitară, a deschis portiera din stânga și a încercat să urce în cabină, însă aceasta s-a lovit de un stâlp de susținere al rețelei electrice, iar bărbatul de 48 de ani a fost prins între portieră și șasiul autoutilitarei, suferind leziuni.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Despre eveniment, au fost sesizați și reprezentanții I.S.C.T.R. Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 07.09.2018, ora 18.40, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat sau înregistrat pe str. Speranței, din comuna Marginea, pe care se afla ca pasager un minor de 13 ani din municipiul Rădăuți, un localnic de 12 ani, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum neclasificat fără să semnalizeze și fără să se asigure, moment în care, pentru a evita impactul, o femeie de 31 de ani din municipiul Rădăuți care conducea autoturismul și se afla depășire, a efectuat un viraj la stânga, intrând pe contrasens și ulterior în gardul unui imobil, iar ATV-ul s-a răsturnat pe drumul comunal neclasificat.
Din impact, a rezultat rănirea ușoară a celor doi minori de pe ATV.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 07.09.2018, ora 18.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în interiorul localității Cumpărătura, din cauza nepăstrării distanței în mers, un bărbat de 49 de ani, din județul Neamț, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 54 ani, din aceeași localitate, care rula în fața sa și care, la rândul lui, a implicat în tamponare, alte două vehicule din față care circulau în coloană, unul fiind condus de un bărbat de 35 de ani din județul Botoșani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a patru persoane, respectiv două femei de 49 și 59 de ani, ambele din municipiul Suceava, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, a conducătorului auto de 35 de ani din județul Botoșani și a unei pasagere din acest vehicul, o femeie de 24 de ani, tot din județul Botoșani.
Cei cinci conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 03.04, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în comuna Iacobeni, pe fondul oboselii şi a neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, un tânăr de 21 de ani, din județul Botoşani, a adormit la volan, după care, a părăsit partea carosabilă şi a intrat frontal în zidul de protecţie de beton de pe marginea drumului.
Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat de 27 de ani, precum și rănirea ușoară a unui minor de 17 ani, ambii din județul Botoșani, pasageri în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, în jurul orei 14.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, pe fondul vitezei excesive, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din județul Iași.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 60 de ani, din județul Iași, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 21.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în comuna Cornu Luncii, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Rădăuți, a efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul, moment în care, a acroșat doi minori de 15 și 16 ani, ambii localnici, care se deplasau pe partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare a autoturismului.
Din accident, a rezultat rănirea minorei de 15 ani și vătămarea ușoară a minorului de 16 ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 22.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Bălcăuți, ajuns la intersecția cu DC 35, un tânăr de 19 ani, din comuna Calafindești, nu a putut evita impactul cu autoturismul condus de un localnic de 49 de ani, care a pătruns în intersecție, fără să-i acorde prioritate, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 49 de ani, a doi localnici de 51 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta, a unei tinere de 18 ani din comuna Șerbăuți, a unei femei de 34 de ani și a unui bărbat de 28 ani, ambii din comuna Calafindești, pasageri în celălalt autoturism.
Conducătorul auto de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital acestuia și celuilalt conducător auto li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, în jurul orei 01.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti, pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, un tânăr de 22 de ani, din comuna Valea Moldovei, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu bordura unui podeţ.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi minori de 13 și 17 ani, ambii din comuna Valea Moldovei, pasageri în autoturism.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, în jurul orei 02.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă periculoasă pe DN 17, în comuna Vama, un bărbat de 45 de ani, nu a adaptat viteza, pierzând controlul asupra direcției de mers și a intrând în coliziune cu capătul unui parapet de protecție.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști


La 07.09.2018, ora 11.00, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe strada Humorului din municipiul Suceava, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 42 de ani, din orașul Gura Humorului.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 05.09.2018.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 01.00, în timp ce acționa pe DN 2E, din comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, până în comuna Arbore, unde s-a reușit blocarea în trafic. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul ce aparține fratelui său, a fost sustras de acesta în cursul serii de 07.09.2018, în jurul orei 23.00 și condus pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 15.00, în timp executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti, a identificat într-un șanț de pe DJ 178A, din comuna Todirești, un autoturism și pe conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani din comuna Șcheia, care încerca să repună vehiculul pe carosabil.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul nu are ITP și asigurarea RCA valabile.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Totodată, pentru neregulile constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și s-a procedat la ridicarea plăcuțelor de înmatriculare și reținerea certificatului de înmatriculare ale autoturismului.

La 08.09.2018, în jurul orei 13.40, o patrulă din cadrul Postului de poliție Păltinoasa, a oprit pentru control pe un drum comunal din satul Capu Codrului, motociclul neînmatriculat sau înregistrat tip ATV, condus de un localnic de 18 ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul tip ATV nu este înregistrat în România.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, în jurul orei 18.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe DJ 175 din comuna Fundu Moldovei, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, în jurul orei 22.40, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 31 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 19.43, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești, a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 208V, din comuna Pătrăuți, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto încearcă să șteargă urmele accidentului, plecând cu autoturismul de la fața locului.
În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe raza comunei Pătrăuți, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil, după care, a plecat de la fața locului.
Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul are polița RCA expirată din 04.07.2018.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, ora 00.18, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DN 17B, din comuna Dorna Arini, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, ora 02.20, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DJ 176, din comuna Moldoviţa, autoturismul condus de un localnic de 53 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Mai nouă Mai veche