Satu Mare: Localnic beat, cu permisul suspendat pentru infracțiuni rutiere, prins conducând un moped neînmatriculat


La 13.09.2018, ora 17.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178B, din comuna Satu Mare, motoscuterul condus de un localnic de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier, iar motoscuterul este neînmatriculat, plăcuța cu numărul de înmatriculare aplicată aparţinând altui vehicul.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche