Un bărbat băut și fără permis s-a rănit după ce s-a răsturnat cu un moped neînregistrat, la Zvorîștea. Este cercetat penal pentru patru infracțiuni


La 27.09.2018, ora 18.25, în timp ce conducea mopedul neînregistrat sau înmatriculat pe un drum comunal neclasificat din comuna Zvoriştea, un localnic de 48 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorul mopedului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 48 de ani nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere,” şi ,,punerea in circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche