FOTO Audi Q7 dat în urmărire în Polonia, depistat în Vama Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetăţean polonez care conducea un autoturism marca Audi Q7, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Polonia.
În data de 5 octombrie 2018, în jurul orei 00.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat la control pe sensul de ieşire din țară, cetățeanul polonez Darius S., în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q7, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.
În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare sau folosire ca probă în cadrul procedurilor penale, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Polonia în cursul aceleiași zile.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire iar autoturismul în valoare de aproximativ 280.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.