Percheziție la un hoț bătăuș din Zamostea. Individul a fost reținut în arestul polițieiLa 26.10.2018, polițiștii SPR 13 Bălcăuți au solicitat Judecătoriei Rădăuți încuviințarea efectuării unei percheziții domiciliare la locuința unui bărbat de 36 ani, din comuna Zamostea, județul Suceava, acesta fiind cercetat în mai multe cauze penale privind infracțiuni contrapatrimoniului și fapte cu violență.
În baza Mandatului de percheziție domiciliară polițiștii SPR 13 Bălcăuți, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Siret și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat percheziția domiciliară, identificându-l pe suspect.
În baza probatoriului administrat, la 26.10.2018, ora 12.00, polițiștii au emis ordonanță de reținere față de bărbatul de 36 ani, care a fost depus la Centrul de reținere și arestare preventivă din cadrul IPJ Suceava.
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „furt calificat”, „amenințare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.
Mai nouă Mai veche