Concert Zdob și Zdub, Irina Rimes și Elena Gheorghe, de Ziua Bucovinei

Zdob și Zdub, Irina Rimes și Elena Gheorghe vor concerta, miercuri, 28 noiembrie, în centrul municipiului Suceava, la Centenarul Unirii Bucovinei cu România.Primăria municipiului Suceava a definitivat programul manifestărilor de pe 28 noiembrie, la Centenarul Unirii Bucovinei cu România. Programul include inaugurări, artificii și concerte cu Zdob și Zdub, Irina Rimes și Elena Gheorghe. Anunțul a fost făcut vineri de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Luni, pe 26 noiembrie 2018, la ora 12.00, va fi dezvelită o placă aniversară la Primăria Suceava. Tot luni va avea loc o ședință festivă a Consiliului Local Suceava. Universitarul Florin Pintescu va susține o alocuțiune în cadrul ședinței. Totodată vor fi vor fi înmânate medalii și diplome Centenar.

Marți, 27 noiembrie, la ora 9.00, va fi dezvelită o placă aniversară la Centrofarm, unde a fost granița dintre Regat și Bucovina.

De Ziua Bucovinei, miercuri, 28 noiembrie, la ora 9.00, va avea loc inaugurarea Pieței Burdujeni. La ora 10.00 va avea loc reinaugurarea statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare. Cu această ocazie vor fi acordate 28 de distincții „Cetățenii Centenarului”. Va urma un program cântece patriotice și un foc de artificii tricolor.

După-amiază, pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava, sucevenii vor primi câte o porție de cârnați și fasole.

La ora 18.00 vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun, iar de la ora 19.00 va avea loc un concert susținut de Zdob și Zdub, Irina Rimes și Elena Gheorghe.

Mai nouă Mai veche