Campanie de testare gratuită a glicemiei, luni, la Spitalul Județean Suceava


O campanie de testare gratuită a glicemiei va avea loc luni, între orele 11.00-14.00, la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Luni, 12 noiembrie 2018, între orele 11.00-14.00, în holul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava are loc o campanie gratuită de testare a glicemiei și de informare privind riscurile diabetului. Campanie este organizată în preajma Zilei Mondiale a Diabetului. Acțiunea este dezvoltată și implementată de Spitalul Județean și Centrul Județean Antidiabetic Suceava.

Ziua Mondială a Diabetului se sărbătorește în fiecare an, în data de 14 noiembrie din inițiativa Federației Internaționale de Diabet iar în acest an, tema propusă este „Diabetul și Familia”. În condițiile în care cifrele ne spun că una din 11 persoane la nivel mondial trăieste cu diabet, iar până în anul 2030 vor fi 522 milioane de oameni afectați de diabet, campaniile de testare și informare sunt cu atât mai importante.

Pentru toți cei interesați, specialiștii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou din Suceava, alături de Federația Asociațiilor Diabeticilor din România îi așteaptă pe suceveni, alături de familiile lor, luni, 12 noiembrie 2018 între orele 11.00 și 14.00 să se informeze și să se testeze, pentru că Diabetul ne Privește pe Toți.
Mai nouă Mai veche