FOTO Incendiu violent, vineri dimineață, la Măneuți

Incendiu în localitatea Măneuți
23.11.2018, ora anunțării la 112 - 2:56

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele gospodărești, existând pericolul de propagare la casa de locuit și la proprietatea învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 8:05.
Au ars acoperișul bucătăriei de vară și al magaziei de lemne pe 40 mp, precum și o construcție corp comun, compusă din adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe aproximativ 80 mp. S-au degradat pereții și tavanele anexelor, bunuri gospodărești și 20 mp de lambriu (din PVC) de la casa de locuit.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului și casa învecinată.Mai nouă Mai veche