Polițistul care a intrat cu mașina de serviciu în șanț a fost sancționat cu „Avertisment”



Un poliţist în vârstă de 38 de ani, de la Postul de Poliţie Bosanci, judeţul Suceava, a fost sancţionat luni după-amiază, după ce, din cauza vitezei pe un drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul autospecialei de poliţie şi a ajuns în şanţ.

Conform IPJ Suceava, 20 de accidente s-au produs în pe drumurile din județ în timpul ninsorii de luni, într-unul dintre acestea a fost implicată şi o autospecială a Postului de Poliţie din Bosanci.

Poliţistul aflat la volan, un bărbat de 38 de ani, a fost a fost sancţionat cu avertisment pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă.

„Accidentul s-a petrecut pe o porţiune de drum judeţean situată la ieşirea din Suceava spre Bosanci. Nimeni nu a fost rănit, nici autospeciala nu a suferit avarii, a fost scoasă din şanţ iar colegul mea a fost sancţionat cu un avertisment la OUG 195 pentru neatenţie şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Autospeciala poliţiei nu circula cu mai mult de 30-40 de km la oră, din acest motiv nici nu a suferit avarii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Mai nouă Mai veche