A intrat cu mașina într-un gard și a plecat de la locul accidentului, pe drumul La Margine din Vicovu de Jos. Șoferul este cercetat penal de polițiști

La 06.12.2018, ora 00.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Vicovu de Jos s-a produs un accident rutier soldat cu victime.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 05.12.2018, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat denumit „La Margine” din comuna Vicovu de Jos, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu gheață și zăpadă, un localnic de 26 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat gardul unui imobil din zonă, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 11 ani din comuna Bilca, pasageră în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „modificarea stării locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche