Pieton băut lovit cu mașina de un șofer fără permis, la Ulma

La 05.12.2018, în jurul orei 18.59, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe DC 69, din comuna Ulma, s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 05.12.2018, în jurul orei 18.50, în timp ce se deplasa într-o curbă pe DC 69 din comuna Ulma în calitate de pieton, un localnic de 40 de ani a fost surprins și accidentat ușor de un autoturism care se deplasa în spatele său, în acelaşi sens și al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
Victima a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident a fost condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche