Accident cu trei mașini, miercuri seară, la Zidul Morții


La 26.12.2018, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Şcheia, din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 48 de ani din județul Botoşani, pe care l-a proiect în autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani, din județul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru bărbatul de 48 de ani și tânărul de 25 de ani și de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 63 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche