Acest tânăr de 20 de ani și-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuțit și acum a fost arestat preventiv pentru 30 de zile



Raul Chiforescu, un tânăr de 20 de ani din Dorna Candrenilor, și-a ucis tatăl, vineri seară, în circumstanțe încă nelucidate, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Raul Chiforescu (foto) este student la Cluj și a venit acasă pentru sărbători. Vineri seară, după ce toată ziua tânărul împreună cu părinții lui au făcut diverse pregătiri pentru Crăciun, între ei a izbucnit o ceartă. La un moment dat, în circumstanțe încă neelucidate, tânărul l-a lovit o singură dată cu un cuțit pe tatăl lui, Florin Chiforescu. Salvatorii chemați de urgență au putut doar să constate decesul victimei.

Din primele cercetări se pare că incidentul ar fi fost generat de tată, pe fondul consumului de alcool. Procurorii trebuie acum să stabilească dacă fapta va fi încadrată la omor sau dacă tânărul a acționat în legitimă apărare.

Duminică, judecătorii Tribunalului Suceava au emis pe numele lui Raul Chiforescu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Mai nouă Mai veche