Bilete online, începând de anul viitor, la spectacolele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Începând cu 1 ianuarie 2019, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” oferă spectatorilor posibilitatea achiziționării de bilete online, prin platforma www.blt.ro. Răspundem astfel solicitărilor, justificate de altfel, ale unei largi categorii de public. Noua modalitate de plată va funcționa în paralel cu cea clasică prin care biletele se pot cumpăra direct de la casieria teatrului.

Platforma www.blt.ro este una dintre cele mai intuitive de pe piața de ticketing din România. Interfața va fi una prietenoasă, existând pe pagina Teatrului Municipal „Matei Vișniec” un buton care va direcționa doritorii direct către platforma de cumpărare.

Vânzarea prin platforma BLT a biletelor va include decontare automată a fiecărei tranzacții prin card și ramburs la curier sau prin transfer bancar. Ca urmare, biletele TMMVS vor fi disponibile în 3 formate: electronic print at home, mobile- afișate pe ecranul telefonului mobil și clasic (bilete cumpărate de la casieria teatrului). Platforma asigură și o aplicație de scanare pentru controlul accesului conectată în timp real la vânzări.
Mai nouă Mai veche