FOTO VIDEO Cinci tineri au murit într-un accident groaznic la Vadu Moldovei, după ce mașina în care erau s-a strivit de un TIR




Groaznicul accident rutier între un autoturism și un TIR a fost anunțat la 112, duminică dimineață, în jurul orei 2.30. Au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul accidentului au fost identificate cinci persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele cinci victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora.

Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor cinci persoane din fiarele contorsionate.

Victimele sunt trei tineri de 17 ani, unul de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani.

Pe perioada intervenției și pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce au fost îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident.

Citește și:















Mai nouă Mai veche