Incendiu la o gospodărie din Brăiești, comuna Cornu Luncii

Incendiu în localitatea Brăiești
18.12.2018, ora anunțării la 112 - 14:45

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o încăpere dintr-o construcție anexă corp comun, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la casa de locuit, la parterul căreia funcționează un magazin.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.
Au ars: acoperișul de deasupra încăperii pe o suprafață de aproximativ 35 mp, elemente de tâmplărie din PVC și bunuri casnice. S-au degradat pereții încăperii, documente din arhiva magazinului și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o afumătoare amplasată în interiorul încăperii (foc deschis în spații închise).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și magazinul proprietarului.
Mai nouă Mai veche