Un inconștient din Suceava a făcut live pe Facebook cu peste 210 km/h, noaptea, pe timp de iarnă, depășind neregulamentar coloană de mașini în zonă fără vizibilitateUn şofer teribilist din Suceava s-a filmat, live pe Facebook, în timp ce conducea cu peste 210 km/h, pe un drum acoperit cu zăpadă.

Tânărul, Bogdan Apetrei, care pare a fi un împătimit al maşinilor puternice potrivit postărilor sale de pe reţeaua de socializare, a vrut să îşi impresioneze prietenii cu puterea autoturismului său marca Audi Q7.

Astfel, el a început transmisia live de pe Facebook în timp ce maşina se afla pe loc, iar apoi a pornit într-o cursă ca în filme.

Şoferul a încălcat toate regulile de circulaţie, a depăşit mai multe maşini pe linie continuă, într-o zonă în care depăşirea era interzisă.De departe, cel mai grav este faptul că circula cu peste 210 km/h în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă.

Cea mai mică greşeală i-ar fi putut aduce moartea în orice secundă.

Potrivit profilului de Facebook al şoferului, acesta nu se afla la prima transmisiune live la volan.

În urmă cu câteva zile, el a rugat un prieten să îl filmeze în timp ce făcea drifturi într-o parcare acoperită de zăpadă.
Mai nouă Mai veche