Individ care a distrus butonul semaforului din Obcini, identificat după o postare pe pagina de facebook Dinu ZARĂ



Unul dintre butoanele care acționează semaforul de la trecerea de pietoni din cartierul Obcini al municipiului Suceava a fost distrus pentru a doua oară în mai puțin de o lună. Semaforul a fost instalat la sfârșitul verii, iar butonul a rezistat până la începutul lunii decembrie, când a fost distrus de persoane rămase necunoscute, fiind ulterior înlocuit.

Butonul a fost distrus din nou zilele trecute, iar o fotografie cu mecanismul spart a fost publicată, sâmbătă seară, pe pagina de facebook Dinu ZARĂ.

Fotografia a adunat imediat zeci de comentarii ale sucevenilor indignați de distrugerea mobilierului urban. Oamenii au cerut fermitate mai mare din partea autorităților de ordine publică.

Ulterior, un martor a oferit detalii suficiente pentru identificarea vinovatului.

Se pare că butonul a fost distrus joi, 27 decembrie, la ora 22.43, de un bărbat care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen alb cu numărul de înmatriculare B 700 MSV. Mașina era parcată pe sensul de mers dinspre Lidl, iar șoferul aștepta o femeie să traverseze dinspre cartierul George Enescu, dar aceasta nu apăsase butonul care acționează semaforul. Individul s-a dat jos din mașină și a lovit violent cu pumnul butonul de pe partea lui. După ce femeia a traversat cei doi au urcat în mașină și au plecat.

Martorul a comunicat aceste informații și autorităților și acum așteptăm rezultatul cercetărilor.

Mai nouă Mai veche