Individul din Bălăceana care și-a bătut soția și fiul, arestat pentru 30 de zile


Individul din Bălăceana care sâmbătă seară și-a bătut soția și fiul și a fost reținut în arestul poliției pentru 24 de ore a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Sâmbătă seară, aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul de 53 de ani și-a bătut soția în vârstă de 50 de ani și fiul de 17 ani, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore

Ulterior, în urma probatoriului administrat, polițiștii au propus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat cu privire la săvârșirea a infracțiunii de „violență în familie”, propunere ce a fost confirmată de către Parchet.

Ulterior, polițiștii au solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, prin referat cu propunere de arestare, sesizarea instanței de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă față de inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de „Violență în familie”.

Propunerea organelor de cercetare penală a fost însușită de către parchet, care a solicitat prin referat arestarea preventivă a inculpatului .

La 27 ianuarie 2019, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a dispus prin mandat, arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.
Mai nouă Mai veche