Locuință cuprinsă de un incendiu după ce proprietarul a aprins focul și a plecat de acasă, la Volovăț


Un incendiu a izbucnit duminică seară în comuna Volovăț din județul Suceava. Proprietarul, un bărbat de 33 de ani, a plecat de acasă în jurul amiezii, dar a făcut focul, pentru a fi cald când se întoarce acasă. În jurul orei 19.00 în timp ce se deplasa spre locuință, a observat că la parterul locuinței este un incendiu și a sunat la 112.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu 2 autospeciale cu apă de la ISU Suceava – Detașamentul Rădăuți, incendiul fiind stins după două ore.

În urma incendiului au fost distruse și degradate cele două camere de la parter în suprafață de 32 mp, planșeul din rigips și vată minerală, cinci geamuri din termopan, o ușă din termopan și terasa din lemn aflată la etajul locuinței.

În interior au ars, un pat, un televizor și bunuri textile aflate la parterul locuinței, iar valoarea pagubelor a fost estimată la suma de aproximativ 40.000 lei.

Cauza probabilă de producere a incendiului ar fi fost „manevrarea defectuoasă a sobei cu acumulare de căldură” primul material aprins fiind materialul textil aflat în fața sobei.

Imobilul nu erau asigurat în caz de incendiu.
Mai nouă Mai veche