Un șofer beat care a provocat o tamponare la Pătrăuți a fost prins de polițiști în Ițcani, Avea 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 30.12.2018, ora 23.16, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DN 2 din comuna Pătrăuți, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto vinovat, ce părea sub influența băuturilor alcoolice și-a continuat deplasarea spre Cartierul Ițcani.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat și oprit pentru control pe str.Gheorghe Doja, autoturismul implicat în coliziune, acesta fiind condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Șerbăuți.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche