Un șofer beat din Dumbrăveni a provocat un accident rutier în dreptul Pepinierei Silvice de la Salcea


La 04.01.2019, în jurul orelor 17:02, polițiștii Poliției orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din com. Verești, cu privire la faptul că în timp ce a condus autoutilitara pe D.J. 290 în afara orașului Salcea, în dreptul Pepinierei Silvice Salcea, într-o curbă la stânga, a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autoturism, iar conducătorul auto s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.
Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Dumbrăveni, a condus autoturismul pe D.J. 290, în afara orașului Salcea, iar într-o curbă la dreapta, datorită stării de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu autoutilitara, după care a părăsit partea carosabilă oprindu-se într-un gard.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche