Un tânăr beat și fără permis s-a izbit cu mașina într-un gard din Todirești și a fugit de la locul accidentului. A fost prins de polițiști la ieșire din Costâna și i-au făcut dosar penal


La 03.01.2019, ora 02.10, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 209D, din comuna Todirești, a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, respectiv un autoturism a intrat în gardul unui imobil, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului, fiind depistat de polițiști la ieşirea din satul Costâna și identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Bălăceana.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au mai stabilit și faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche